Voluntariat corporatiu

Les Nacions Unides han fixat 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) –objectius universals, integradors i ambiciosos- que guien la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible, aprovada el 25 de setembre del 2015.

Els ODS són el resultat d’un procés de negociació que s’ha estat portant a terme en els darrers tres anys després de la Cimera de Rio+20 (2012), partint de l’experiència adquirida amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

ATLL, compromesa amb el desenvolupament d’aquests objectius, i dins les accions de Responsabilitat Social Corporativa, ha creat un programa de voluntariat corporatiu amb l’objectiu d’obrir una via que possibiliti la participació dels treballadors que tinguin inquietuds i interès en adherir-se a projectes solidaris i de cooperació així com per donar a conèixer la problemàtica de l’accés universal a l’aigua.

El Programa de Voluntariat d’ATLL ofereix una oportunitat als seus treballadors de  comprometre's socialment i conèixer de primera mà la realitat del nostre món, participant en projectes que suposaran una millora en la qualitat de vida de moltes persones i proporcionant una via per a canalitzar inquietuds personals i posar en valor els coneixements i experiències professionals.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.