Qui som

L'empresa

L'aigua és un recurs de primer ordre, el necessitem per a viure i no és una font inesgotable. Quan obrim l'aixeta a casa nostra, l'aigua apareix transparent, preparada per al consum, a punt per utilitzar, com si fos una cosa automàtica i natural, i no ens aturem a pensar que no és infinita, que ens arriba després de molt d'esforç i treball.

És per això, que a ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA, comptem amb els mitjans necessaris i aportem el nostre coneixement i experiència professional per tal de garantir l'excel·lència en la prestació del servei.  Així doncs, complim el nostre objectiu d'abastir d'aigua potable els municipis catalans.

Per a una empresa centrada en el desenvolupament sostenible, compromesa amb el medi ambient i el respecte al nostre entorn, és essencial una gestió eficient de l'aigua i el control de la qualitat. És per això, que potenciem les inversions en el desenvolupament de projectes d'R+D+i que ens permeten disposar de les millors tecnologies i aconseguir els objectius fixats.

ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA vol ser una empresa de referència en l'àmbit de la prestació del servei d'abastament d'aigua potable en alta als municipis, reconeguda pels seus clients i dipositària de la confiança dels estaments públics i socials.

Luis Castilla

President d'ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.