Premi periodístic ATLL de l'aigua

Informació general dels Premis

El Premi Periodístic ATLL de l’Aigua té per objectiu promoure i reconèixer la tasca dels periodistes premiant treballs periodístics publicats en els mitjans de comunicació a Catalunya sobre la temàtica de l'aigua com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana, la seva preservació i bon ús i la seva importància en el desenvolupament humà, social i industrial.

Organització

Aquest Premi està organitzat per ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, l'Agència Catalana de l'Aigua i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Participació

Poden participar en aquest Premi tots els treballs periodístics centrats sobre l'aigua en l'àmbit català, que hagin contribuït al coneixement i la difusió de la importància dels recursos hídrics en el nostre país, tant des del punt de vista mediambiental com social i/o tecnològic o cultural.

Treballs

Podran optar-hi tots els articles, reportatges o treballs periodístics publicats en mitjans de premsa impresa, en un mitjà de comunicació online o emesos a mitjans audiovisuals com emissores de ràdio, televisions o publicats en suport online durant el període comprès entre el mes d'octubre de 2016 i el mes de setembre de 2017. Quedaran exclosos del concurs els publireportatges, articles promocionals i tots aquells que responguin a interessos promocionals concrets.

El tema del Premi ATLL és l'aigua com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana, la seva importància en el desenvolupament humà i industrial, i la importància de la seva preservació i el seu bon ús.

 La data de presentació d’aquests treballs finalitzarà el 30 de setembre de 2018. Consulta les bases.

Altres edicions

Formulari de presentació de treballs

Dades del periodista
Dades del treball periodístic
dd/mm/aaaa
Format: doc / docx / pdf / jpg / png / gif
Pes màxim: 3 MB

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.