Notícies

Premis Atlante Premiats

ATLL ha estat guardonada a la IX edició dels Premis Atlante

ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya S.A va ser guardonada amb un premi per a la mitjana i petita empresa en la categoria de "Iniciatives de sensibilització, informació i/o formació" per la contribució a la creació, promoció i divulgació de la cultura de prevenció de riscos laborals mitjançant el desenvolupament de campanyes, programes i productes nous.

22/11/2018
Premi Periodístic 2018

Entrega del Premi Periodístic ATLL de l'aigua 2018

Els Premis Periodístics ATLL de l'Aigua, que enguany han celebrat la cinquena edició, han estat lliurats el 7 de novembre en un acte celebrat al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L'acte ha estat presidit pel director general d'ATLL, Alfredo Gutiérrez, i la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet.

El reportatge Història d'un got d'aigua, publicat en el magazín dominical de La Vanguardia el passat 8 de juliol de 2018 ha estat guardonat amb el primer premi del concurs de periodisme ATLL de l'Aigua. La peça, elaborada pel periodista Antonio Ortí, descriu el recorregut d'una gota aigua des de que arriba a un riu i acaba desembocant en un got d'aigua d'una llar. D'una manera clara, precisa i ben narrada, l'autor fa comprensiu un procés llarg i complex.

07/11/2018
logo ISO 22000

ATLL obté el certificat del sistema de gestió de la seguretat alimentària conforme a la norma ISO 22000:2005

La Directora de la delegació d’AENOR a Catalunya, Eva Subirà, va presentar les característiques més importants de la norma i va reflexionar sobre la importància d’assegurar la innocuïtat dels aliments i de l’adopció de normes i procediments que faciliten la gestió i la presa de decisions. Va destacar també el caràcter voluntari d’aplicació d’aquesta norma, fent èmfasi per tant, en el compromís d’ATLL amb els sistemes de gestió com a eina per garantir el compliment dels objectius i la millora contínua.

16/10/2018
Guardonats

Lliurats els Premis de Periodisme d'ATLL 2017

En un acte al Col·legi de Periodistes de Catalunya s'han lliurat els IV Premis Periodístics que convoca ATLL Concessionària en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Agència Catalana de l'Aigua

28/11/2017

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.