Bon govern

ATLL vol promoure estàndards ètics i alinear-se amb les millors pràctiques tant nacionals com internacionals en matèria de compliment penal i anticorrupció, i protegir als seus empleats, proporcionant un marc d’actuació amb regles clares i segures.

L’empresa promou una gestió responsable mitjançant iniciatives com són la prevenció de delictes i anticorrupció, per això ATLL Concessionària s’ha dotat d’un Codi de Conducta i unes normes d’actuació en matèria d’anticorrupció, que tenen com a finalitat establir els valors, principis i normes d’actuació que han de respectar els administradors, els treballadors i els directius de l’empresa en el desenvolupament de les seves funcions com a membres o representants de la mateixa.

Així mateix l’empresa ha implantat un model de prevenció de delictes (MPD) o de compliance on s’identifiquen els riscos penals en tots els seus centres de treball i s’identifiquen els processos i les activitats associades a aquests riscos, així com els controls existents a ATLL per a evitar-los.

Tant el Codi de conducta com el Model de Prevenció de Delictes preveu un canal de denúncies anomenat canal ètic que permet comunicar les conductes irregulars.

Per tal de resoldre dubtes sobre les normes de Govern Corporatiu o bé comunicar incompliments o presumptes irregularitats, es posa a disposició dels treballadors, proveïdors i contractistes una adreça postal (Comissió del Codi, ACCIONA, S.A., Avda. Europa, 18, 28108 ALCOBENDAS) i de correu electrònic: canal-etico@acciona.es.

 

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.