Notícies

06/06/2017

ATLL participa en la 34ª Jornada AEAS celebrada a Tarragona

Es tracta d'un dels esdeveniments més signiticatius del sector de l'aigua i ATLL va participar en tres de les sessions

ATLL Concessionària va participar de manera activa en la 34a jornada tècnica de l’Associació Espanyola d’Abastaments d’Aigua i Sanejament (AEAS) que es va celebrar a Tarragona entre el 24 i el 26 de maig. Aquest esdeveniment, considerat com un dels punts de trobada més significatius en el sector de l’aigua, va abordar l’abastament d’aigua, el sanejament, la transformació digital, la legislació i la gestió corporativa. L’acte va reunir, durant tres dies, a més de 550 congressistes que van presentar un total de 83 ponències.

El subministrament eficient

ATLL va participar en dues sessions centrades en garantir la qualitat subministrada a prop de 5 milions d’habitants de la regió metropolitana de Barcelona. Per una banda, es va presentar una ponència sobre l’avaluació del risc sanitari quantitatiu i microbiològic en l’abastament d’aigua de consum i, per l’altra, les proliferacions biològiques en el recurs hídric i les seves repercussions en la potabilització.

Cal tenir en compte que durant el 2016 es van dur a terme més de 54.000 determinacions analítiques de l’aigua subministrada a través de la xarxa Ter-Llobregat, confirmant en tot moment el compliment dels paràmetres establerts per la llei.

Eficiència del 98% de la xarxa

L’altra ponència presentada per ATLL es va centrar en la importància del manteniment predictiu a la xarxa d’abastament en alta. Cal tenir en compte que, actualment, la xarxa gestionada per ATLL té una eficiència del 98% gràcies a les millores dutes a terme en els darrers anys i de l’objectiu de la companyia d’efectuar millores i reparacions per evitar les pèrdues d’aigua.

  • Dr. Fernando Valero

    Intervenció del Dr. Fernando Valero

  • Sr. José Javier Rodríguez

    Intervenció del Cap de l'ETAP Ter, José Javier Rodríguez

  • Sr. Andrés Dueñas

    Intervenció del Cap de Manteniment, Andrés Dueñas